16

Hei! Er en liten stund siden jeg har blogget nå, men det er rett og slett fordi jeg ikke har noe å blogge om når det gjelder utveksling. Det eneste som har skjedd siden sist jeg blogget er at jeg sendte inn svarkortet, har fått den første regningen og jeg har fått mail om Get Ready møter med Explorius.

Tok bilde med iPhonen, så ble litt dårlig..

 Skal til Egypt i høstferien, så hadde jo vært veldig gøy om søknaden lå i postkassen når jeg kom hjem, selvom jeg tror den kommer senere. Dere må kose dere mye i ferien, det skal ihvertfall jeg prøve på! :)

Hvilke Get Ready møter skal dere andre utvekslingsstudenter på?

Skrevet 29.09.2012. Ligger i kategorien Før USA. 16 kommentarer
2

Hvor skal du dra på utveksling?

USA!! Vet ikke hvilken stat enda..

Hvilken organisasjon reiser du med?

Jeg skal reise med Explorius og er veldig fornøyd med de så langt, vurderte egentlig ikke å reise med noen andre.

.  

Hvor kunne du aller helst tenkt deg å ende opp?

Vet ikke helt. Drømmen hadde jo vært å komme til California, Florida, eller en annen stat hvor det er sol og sommer hele året. Men som for de fleste andre så er det viktigere for meg å få en familie som passer meg, enn å komme til for eksempel California.

Har du fått familie eller gjort stats-regionsvalg?

Nei, så langt har jeg ikke kommet. Jeg enda ikke har fått søknaden, så har jeg verken fått familie eller gjort regionsvalg.

Skal du på forberedelses leir?

Ja, jeg har veldig lyst til å dra på Soft Landing Camp i New York. Så lenge det passer med avreise datoen min, så er det planen. 

Hva gleder du deg mest til?

Åhh, det meste!! Bare å bo i USA i 10 månder blir kjempe bra. Få nye venner, en vertsfamilie, snakke flytende engelsk og ikke minst alt som hører til High School.

Hva gruer du deg mest til?

Kanskje avreisedagen på Gardermoen, når jeg må si hade til familien og vite at det er 10 månder til neste gang jeg ser de igjen.

Kunne du tenkt deg å prøve en ny sport?

Ja, så klart! Mange av sportene de har ser veldig spennende ut. 

Hva tror du du kommer til å savne mest?

Det jeg kommer til å savne mest er selvfølgelig familie, venner og hunden min. Tror kanskje også jeg kommer til å savne å snakke norsk med en gang.

Skal du på organisert tur med organisasjonen?

Jeg har veldig lyst til å dra til Hawaii.

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt!

Los Angeles/Hollywood, New York, Florida og Hawaii, hadde også vært gøy å dra til Disneyland.

     

     


Tror du dette blir et bra år?

JAAA, jeg både tror og håper at dette blir et fantastisk år!! :)

 

Skrevet 29.09.2012. Ligger i kategorien Før USA. 2 kommentarer
7

Det begynner å bli en stund siden jeg var på intervju hos Explorius nå. Jeg fikk svar om at jeg var godkjent to dager etter jeg hadde vært der, og ble kjempe glad!! Jeg fikk en mail med svarkort og litt regler om utvekslingsåret, og jeg har en uke på å takke ja til plassen hos Explorius. Skal selvfølgelig det! Så da er det bare å vente på søknadsskjemaet. Har hørt at det kommer om ikke så lenge. Er veldig gøy og plutselig være i gang med søknadsprosessen. Det har hele tiden virket så lenge til det skulle være min tur, men om et år så er jeg faktisk i Amerika!! Gleder meg veldig, og håper dette året går fort.

 

Slenger med et bilde, ser så tomt ut uten.. 

Vi snakkes :)

 

Skrevet 17.09.2012. Ligger i kategorien Før USA. 7 kommentarer
2


Har sett at de fleste utvekslingsstudenter har laget en bucketlist for utvekslingsåret sitt, så tenkte jeg skulle slenge meg på! Blir kult å se hva jeg faktisk for gjort mens jeg er der nede :)


 

 

  

 

  

 

  

  

 

  

 

 

  

 
 

 

  

 

  

 

 

  

 


Blogges :)
 

Skrevet 09.09.2012. Ligger i kategorien Før USA. 2 kommentarer
5

Hei

Dagen etter at jeg sendte inn interesseskjema til Explorius ringte de meg. Men jeg var på vei hjem fra skolen og hadde glemt å slå av lydløs, så jeg hørte ikke at de ringte. Jeg prøvde å ringe de opp igjen, men da kom jeg ikke frem. Men heldighvis så ringte en hyggelig dame fra Explorius meg opp igjen dagen etter. Hun sa hun hadde fått interesseskjemaet mitt, og lurte på om jeg kunne komme inn på et intervju. Så, da skal jeg på intervju onsdag neste uke :) Vet at en av foreldrene må være med på den første delen og at det bare er meg den siste halvdelen, da skal litt av intervjuet foregå på engelsk også.

Har lest på andre utvekslingsblogger at det ikke er noe å grue seg til, men jeg gruer meg litt, hvert fall til den engelske delen. Tenk om jeg sier noe som gjør at ikke jeg for bli utvekslingsstudent da? Får håpe det går bra :)


Kommer til å blogge igjen når jeg er feridg på intervju, for å si hvordan det gikk :)

Har du kommet langt i søknadsprosessen?

Skrevet 08.09.2012. Ligger i kategorien Før USA. 5 kommentarer
6

Hei!

Jeg heter Camilla Skjeggerød Jakobsen og kom til verden 22. april 1996. Jeg har planer om å reise som utvekslingsstudent til USA skoleåret 2013/2014.

Jeg har veldig lenge drømt om å dra på utveksling til USA, men bestemte meg ikke før i slutten av 9. klasse at det var noe jeg virkelig ville. Jeg har ikke kommet så langt i søknadsprosessen enda, men tror jeg skal søke hos organisasjonen Explorius. Har akkurat sendt inn interesseskjema. Så da for vi se hva som skjer! 

På bloggen kommer jeg til å skrive om forberedelsene, søknadsprosessen og etterhvert livet mitt i USA. Kjeder jeg meg så kanskje det kommer noen andre innlegg også! Lagde bloggen hovedsaklig for å holde venner og familie oppdatert, men koselig om andre også vil lese den! <3 Kommer nok også til å se tilbake på den som en slags dagbok når jeg kommer hjem igjen. 

 

 

 

Er det noen andre som skal på utveksling skoleåret 13/14, si gjerne i fra, så linker jeg deg! 

 

Stay tuned ;)

 

Skrevet 05.09.2012. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
2

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Skrevet 04.09.2012. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
hits