0

Heisann! Først av alt: blogging har ikke vært i tankene mine en gang de siste ukene, før folk hjemme begynte å mase om det. Jeg har opplevd og gjort så mye kult, så har ikke prioritert tiden min på blogging. Men skal prøve å fortelle dere alt i et ikke så alt for langt innlegg. 

 

Da jeg dro lørdag 24.august var både mamma, pappa og lillebroren min, Jonas med for å si ha det til meg på Gardermoen. Der møtte jeg 12 andre Exploriusstudenter som også skulle på Soft Landing Camp med meg i NYC. Flyet vårt gikk 17:15 til London, hvor vi mellomlandet. Neste fly skulle gå i 20 tiden lokal tid, men var litt forsinket. Da vi endelig landet på JFK, var det etter litt venting rett til hotellet. Jeg delte rom med to supre jenter fra Norge, som faktisk ikke bor så veldig langt unna meg her i Michigan. Søndag var første sightseeing dag i NYC, vi så blandt annet Times Square, Central Park, Upper and Lower Manhattan and The Rockerfeller Center. Jeg og noen andre jenter var også på Top of The Rock, hvor vi kunne se sykt langt. Resten av dagen fikk vi til shopping og til å gå rundt å se.  Mandagen startet vi også med sightseeing, men da så vi China Town, Little Italy, Brooklyn og vi kjørte båt til Staten Island forbi Frihetsgudinnen. Resten av denne dagen fikk vi til shopping på SoHo. Tirsdag dro vi alle sammen til vertsfamiliene våre. Vilde, Julie og jeg var på de samme flyene hele veien, noe jeg er veldig glad for, hadde aldri klart å finne frem der alene. Vi mellomlandet i Washington D.C og Chicago før vi fløy til Muskegon hvor vfamiliene våre sto å ventet. Det var kjempe gøy å endelig møte de, og jeg trives kjempe godt. Jeg bor på en slags gård, og huset er kjempe stort. Vsøster og jeg deler andre etasje, så jeg har eget soverom. De har kuer, griser, katter og en kjempe søt hund, basseng, tennis- og basketballbane. Gjett om jeg trives!! 

 

De første dagene her i Montague ble jeg kjent med venner og familie av vfamilien min, de er alle koslige og nysgjerrige på Norge. Jeg og vmor var også på skolen for å registrere meg, da ble vi vist rundt på skolen og jeg fikk koden til skapet mitt, noe jeg syntes var veldig avansert i starten. Jeg startet også på volleyball. Jeg er på JV teamet på skolen min og vi har treninger hver dag etter skolen, og kamp på tirsdager. Søndagen dro vsøster, vbror, 3 venner av dem og jeg til Michigans Avdenture. Det er Michigans største fornøyelsespark og vannpark, så det var mye kult å gjøre der. Mandag var Labour day, så det var mange folk på besøk. Vi spilte volleyball og koset oss hele dagen. Tirsdag var min første skoledag, men den var bare halv, så jeg gjorde ikke så veldig mye annet enn å få fagene mine. De første tolv ukene er timeplanen min slik: 1st Algebra 2, 2nd English 12, 3rd Government, 4th Lunch, 5th World History, 6th Online Lit and ASH. ASH er en halvtime på slutten av dagen, som vi får til å gjøre lekser og du kan få hjelp av lærern du har i faget. Skolen generelt er akkurat som på amerikanske filmer, samme med lunsjen. Fredag hadde fotball laget på skolen kamp, så jeg var jeg på my first American Football Game !! Lørdag hadde vsøster og jeg noen venner over og søndag var vi på bonfire hos noen venner av vfamilien. Vi kjørte båt, bada, grilla og jeg smake på smores ! 

 

De siste ukene har jeg vært opptatt med skole, volleyball og lekser. Tirsdager går til volleyball kamp og fredager går til American Football Games. I helgene er jeg som regelt på sleepovers eller finner på andre moro ting med venner eller vfamilien min!  Det er snart homecoming på skolen min, så jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge fremover !!  Internett er litt dårlig her for tiden, så jeg får ikke lastet opp noen bilder.. men skal prøve å få lastet opp bilder i ett eget innlegg seinere !! 

 

 

Skrevet 05.10.2013. Ligger i kategorien I USA. 0 kommentarer
hits