2

Beklager ingen blogging i sommer. Har vært litt opptatt, så jeg valgte å prioritere litt andre ting. Men uansett, endelig var det min tur til å få vertsfamilie! Jeg følte alle andre hadde fått, og at det bare var meg igjen. Men jeg ser fortsatt folk som skriver på Facebook at de enda ikke har fått familie.. Mens andre allerede er i USA. Det begynner å bli en liten stund siden jeg fikk nå, men som sagt så har jeg vært veldig opptatt i det siste så har ikke rukket å blogge om det.. Kontaktpersonen min Anders, ringte da jeg var på sydenferie med familien min i begynnelsen av Juli. Første gangen rakk jeg ikke ta telefonen, og i og med at det var et veldig langt nummer ble jeg veldig usikker på hvem det var.. Sjekket litt på Google og fant fort ut at det var Explorius som ringte, så jeg ringte opp så fort som  mulig, men ingen svarte. Heldigvis ringte han opp dagen etter. Anders sa han hadde en god nyhet til meg og begynte å fortelle om vfamilien min, som består av vmor og vfar, to vbrødre(15,16) og en vsøter(18). De bor i Montague i Michigan, som er et lite sted med ca 2300 innbyggere. Jeg skal gå på Montague High School med ca 500 elever, så det er et lite sted. Jeg har snakket noe med vsøsteren min, og hun virker kjempe koselig. Så jeg gleder meg masse til å komme ned å møte de!!

Men før jeg kan dra til USA er det også en del andre små ting som må fikses! Så derfor var jeg på den Amerikanske ambassaden i Oslo for noen uker siden for å skaffe meg visum. Explorius hadde satt opp gruppetimer for deres studenter, så det var mange andre fra Explorius som også var der. Jeg sto nesten en time i kø før jeg endelig kom inn.. Men da jeg først var der inne gikk det nokså fort. Først måtte jeg gi fra meg passet, betale og ta fingeravtrykk av alle fingre, så ble jeg spurt om hvor jeg skulle og om jeg hadde vært i kontakt med politiet. Det tok ikke mange dagene før passet lå i postkassen med visumet inni.

Da jeg var ferdig på ambassaden gikk jeg litt rundt i Oslo med ei venninne og shoppet litt. Seinere på dagen var vi på Fridays med andre utveklingsstudenter som hadde vært på ambassaden samme dag. Det var kjempe gøy å møte de, og å høre om deres familier og hvor de skulle bo.

Jeg har også blitt ferdig med alt av sprøyter, lege- og tannlegetimer. I dag er det faktisk bare 24 dager til jeg drar til NYC på soft landing camp sammen med andre utvekslingsstudenter. Der skal jeg være i 3 dager før jeg drar videre til vertsfamilien i Michigan. Jeg har enda ikke fått flybilletter fra Oslo til NYC, men jeg har fått innenriksbillettene i USA. Jeg må mellomlande i både Washington DC og Chicago, hvor jeg må vente i 3,5 timer, før jeg kan fly til Muskegon hvor vfamilien står å venter på meg! Gleder meg sååååååå mye :)

 Nå har jeg akkurat kommer hjem fra en ukes ferie i Bergen, hvor jeg har sagt hade til deler av familien. Så de siste ukene før jeg drar skal jeg tilbringe sammen med resten av familien min og venner her hjemme. Jeg må vel også snart begynne å pakke.. Men for å være helt ærlig, så aner jeg ikke hva jeg skal ta med meg. Å være jente og pakke ned "hele livet" sitt i en koffert, er veldig vanskelig. Det er anbefalt å pakke for to uker, så da er det vel det jeg burde gjøre. Må bare prøve å plukke ut det viktigste også kan jeg kjøpe resten der nede. 

Kommer nok til å blogge litt mer fremover nå, i og med at utvekslingsåret mitt nærmer seg med storm skritt!! 

Nyyyt resten av sommeren folkens ! :) 

Malin

31.07.2013 kl.22:48

Det er så gøy å få vertsfamilie! Jeg var også på ferie når jeg fikk telefonen :)
Camilla Skjeggerød Jakobsen

31.07.2013 kl.22:50

Malin: Jaaa! Haha, så moro :)

Skriv en kommentarhits